Acnetherapie

De huidtherapeut behandelt alle vormen van acne en restacne, zoals acnelittekens en pigmentproblemen. Acne kent vele vormen en oorzaken, maar ontstaat vaak ten gevolge van een overmatige talgproductie. Wanneer talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat er, onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. Dit resulteert in het ontstaan van een ontsteking, een puistje. De ontstekingsreactie van de huid kan leiden tot blijvende schade, welke we door middel van behandeling en adviezen willen voorkomen.

De behandeling kan onder andere bestaan uit het manueel reinigen van de huid en/of aanbrengen van chemische peelings. In alle gevallen zal de huidtherapeut adviezen geven en zelfmanagement stimuleren met betrekking tot de thuisverzorging.

We werken bij Top Huidzorg Drunen met producten van Meditopics en Lira Clinical en deze producten zijn in onze praktijk aan te schaffen voor thuisgebruik. Deze merken zijn voorbehouden aan huidtherapeuten en dermatologen en kom je dus niet tegen op commerciële verkooppunten.

acne
acne

Afspraak maken?

Heb je een hulpvraag met betrekking tot jouw huid?

We denken graag met je mee.


Neem via het afspraakformulier contact met ons op om een afspraak te plannen met een van onze huidtherapeuten.

Afspraak plannen